Mer om..

Mer OM Sanna


Jag är en nyfiken person som alltid försökt förstå hur allt hänger ihop och varför.

  Jag insåg tidigt i tonåren att min tanke/själ hade en egen kraft och det kändes som om min fysiska kropp var en begränsning. På nätterna "drömde" jag om att vara "ute o sväva" ibland ovanför min säng, ibland utomhus. Jag gick ofta och tittade ner i backen för att undvika ta in andra människor, undvek ögonkontakt framförallt. Idag vet jag att jag tog in folks ilska, längtan, sorg, glädje mm.. förstod inte varför jag var så ombytlig i "mina" känslor..

De första  som fascinerade mig inom det andliga var  böcker om nära-döden-upplevelser, horoskop och spöken. Det fanns inte så mycket självklar litteratur inom området och inget internet så det tog tid att söka svar på alla existensiella frågor. Jag var fascinerad av att läsa om ljuset i tunneln och att folk sett sig själva ovanifrån, liknande det jag själv upplevt.  Att människor visste vad som skett omkring dem, vad folk pratat om trots att de inte var vid fysiskt medvetande, gjorde mig otroligt nyfiken.

   Jag fick också bra råd av mormor, vilka jag har som ledstjärna. Hon bad mig komma ihåg att jag alltid har och är i min egen kraft och inte behöver acceptera negativa energier. Därför tycker jag det är så viktigt att förmedla detta vidare: att vi har LJUSET OCH KRAFTEN INOM OSS!


  Idag hjälper jag andra finna svar med personlig vägledning men också

Reconnective Healing®  och the Personal Reconnection®     


Du är välkommen att höra av dig för mer info / bokning.

"BELIEVING without SEEING -TRUSTING the inner FEELING"


Healing:


Fick min egen TheReconnection / Reconnective Healing-sessioner 2015


Reconnective Healing Foundational Practitioner™

- Utbildad av Eric Pearl 2015


Reconnection Certified Practitioner™  -  Eric Pearl 2016


Psychic Medialt:


Certified Angel Card Reader™ 2012 +

Advanced Angel Tarot & Oracle Card Course - med Doreen Virtue 2013


Certified Psychic Intuitive Messenger - med James van Praagh 2015


Certified Spirit Medium - med James van Praagh 2016


Regressions - Reinkarnationsterapeut - Pehr Trollsveden aug 2016


Utveckla dina inre förmågor -  Camilla Hosenfeld 2018


Änglahealing-Transmediumskap-Transhealing-Mediumskap Frank Hougen 2017-2018


Eric Pearl - TheReconnection

Läs mer på www.TheReconnection.com. FAQ,Utövarlista, Kurser mm.


Eric Pearl är upphovsmannen bakom Reconnective Healing och du kan läsa mer om denna fantastiska healing i: "Väck din inre healer" och "Solomon talar"


Varför är läkare och forskare över hela världen intresserade av de extraordinära healingresultat som dr Eric Pearls patienter vittnar om? Vad är det som händer när människor som har haft cancer, AIDS-relaterade sjukdomar eller cerebral pares plötsligt blir friska? Och hur ska man tolka det faktum att människor som har kontakt med Eric Pearl rapporterar att de direkt får tillgång till en helande energi, inte bara för egen del utan också för andras? De helande energifrekvenser som Eric Pearl beskriver överträffar alla traditionella healingmetoder; de befinner sig på en nivå bortom allt som förut varit tillgängligt för någon människa. Denna bok tar dig med på Erics resa, från det ögonblick då han upptäckte sin förmåga att ge det han kallar Reconnective Healing, till i dag då han på ett övertygande sätt har visat sig vara det instrument genom vilket universum förmedlar denna unika process till världen. Men viktigast av allt är att Väck din inre healer beskriver hur du själv ska gå till väga för att lära dig bemästra dessa nya helande energier. Eric Pearl lämnade en av Los Angeles mest välrenommerade kiropraktikmottagningar när han började bevittna mirakulösa healingprocesser bland sina patienter. Sedan dess ägnar han sin tid åt föreläsningar och seminarier om Reconnective Healing. Han har framträtt i en lång rad teveprogram i USA och många andra länder. Han har gästföreläst i FN-huset och för fullt hus i Madison Square Garden, och hans seminarier har blivit omskrivna i många tidskrifter och dagstidningar, däribland The New York Times

(Utdrag ur: Väck din inre healer - Heal yourself Heal others by Eric Pearl).

Vem är jag?

Sanna Ridemalm är utbildad inom Reconnective healing® och The Personal Reconnection®

Medium- och Psychic Readings

Kanalisering, Husrening distans

Tidigare Liv-Regressioner, Djurkommunikation

Änglakort Orakelkort Personlig vägledning

Änglahealing Transhealing Mentorskap


Besöksadress:


Kungsgatan 18

711 30 Lindesberg


(ring och avtala tid)

   

Kontakt:


Email: info@ridemalm.com


Tel: + 46 (0)70 730 91 69

På gång 2020: 


Pga pandemin så erbjuder jag endast distanshealing eller telefonkonsultationer för närvarande!f


Copyright Ridemalm.com @ All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera